February 20, 2011

I Won Hairstylist of the Decade at Norwegian Fashion Awards!


Lørdag 19. februar kl. 18.00 arrangeres aller første utgave av Norwegian Fashion Awards på Ballroom i Oslo. Her følger en oversikt over de nominerte i alle kategorier.

Norwegian Fashion Awards lanseres i år med en stor markering av 10-årets beste innenfor motebransjen, fordelt på 11 forskjellige kategorier. Det er kategorier for “Designer”, “Fotograf”, “Klesmerke”, “Stylist”, “Hårstylist”, “Makeup-artist”, “Journalist”, “Miljøprisen”, “Mannlig modell”, “Kvinnelig modell” og “Bransjeprisen”. For “Bransjeprisen” vil en liste med kandidater sendes til gjestene på forhånd av arrangementet og avstemming skjer ved ankomst.

Kandidatene til Norwegian Fashion Awards har markert seg innen motebransjen gjennom størstedelen av det siste 10-året. De er innovative og nyskapende, har bidratt til utvikling av bransjen som helhet og har utvist en stayerevne, skriver Norwegian Fashion Award i en pressemelding. Prisene tildeles kandidater som er norske og/eller har hatt sitt virke i Norge. Gjennomslag på den internasjonale arenaen veier tyngre.

De nominerte er:

DESIGNER
- Peter Dundas
- Elise Øverland
- Andreas Melbostad

KLESMERKE
- Riccovero
- Moods of Norway
- Helly Hansen

MODELL
- Iselin Vollen Steiro
- Siri Tollerød
- Carmen Maria Hillestad
- Sunniva Stordal

MANNLIG MODELL
- Theodor Synnestvedt
- Jonas Bjerck Sundet
- Harald Aannestad

FOTOGRAF
- Dusan Reljin
- Sølve Sundsbø
- Lars Botten
- Benjamin Huseby

STYLIST
- Pauline Närholm
- Tommy Løland
- Linda Sande

MAKEUP ARTIST
- Pauline Närholm
- Linda Wickmann
- Hilde Pettersen Reljin

HÅRSTYLIST
- Kirstin Arnesen
- Eirik Thorsen
- Rune Myrhaug

JOURNALIST
- Anja Stang
- Thomas Persson
- Tone Tobiasson
- Sissel Hoffengh

1 comment:

  1. Congratulations Eirik! You deserve this! I bet you are so super happy rihgt now! I'll be keeping an eye one your work for inspiration in my hairdressing!

    ReplyDelete